Üniversitemizde “ Uluslararası Örgütler Hukuku ve Gündelik Hayata Yansımaları ” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından “ Uluslararası Örgütler Hukuku ve Gündelik Hayata Yansımaları ” konulu konferans düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Aydın, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Adalet Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Ulutaş tarafından “ Uluslararası Örgütler Hukuku ve Gündelik Hayata Yansımaları ” konulu konferans verildi.

Konferansında öğrencilere çeşitli nasihatler bulunan Dr. Ulutaş, “ Hayatım boyunca hep merakımın peşinden gittim. Bahsettiğim bu merak sebatla yoğrulmuş, disiplinle rafine edilmiş, çalışkanlık ve gayretle damıtılmış ve iyi niyetle beslenmiş bir merak. Bu merağın peşinden gittiğiniz zaman istediğiniz şeyler gerçekleşiyor" dedi.

Konferans, soru cevapların ardından sona erdi.

23 Mayıs 2024 Perşembe