Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Dekan Yardımcıları ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Dekan Yardımcıları ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Ar-Ge çalışmaları ile ilgilenen Üniversitemiz fakülte dekan yardımcıları ile bir araya geldi.

Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekretere Yardımcımız Prof. Dr. Afşın Alper Cerit, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen Zararsız ile dekan yardımcıları katıldı.

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Yükseköğretim Kurulu tarafından açıklanan araştırma üniversitelerinin 2023 performans sıralamasında üniversitemizin devlet üniversiteleri arasında ise 8. sırada yer aldığına dikkat çekti.

Elde edilen başarılara birliktelik ile ulaşıldığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Altun, akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu da konuşmasında üniversitemizin araştırma kültürüne sahip bir üniversite olduğunu söyledi.

Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen Zararsız ise konuşmasında Araştırma Dekanlığı tarafından fakültelerde yürütülen çalışmalar ve araştırma destekleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantı soru-cevapların ardından sona erdi.

20 Eylül 2024 Cuma