Üniversitemizde “Yakıtımız Müzik” Temalı Etkinlik

Üniversitemizde “Yakıtımız Müzik” Temalı Etkinlik

Üniversitemiz tarafından “Evim Kampüs” etkinlikleri kapsamında “Yakıtımız Müzik” temalı sokak müzik etkinliği düzenledi.

Hemen hemen her gün öğrenci odaklı etkinliklerin hız kesmeden devam ettiği Üniversitemizde sokak müziği etkinliği düzenledi.

Öğrenci Yemekhanesi Bahçesi’nde “Yakıtımız Müzik” teması ile düzenlenen etkinlikte, öğrenciler doyasıya eğlendi.

Öğrencilerin hem tanışmaları hem de eğlenmeleri amacıyla düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcılarımız Prof. Dr. Afşın Alper Cerit ve Dr. Musa Oktay Kayırga da katıldı.

Gitarları ile etkinliğe katılan öğrenciler, müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

14 Ekim 2024 Pazartesi