Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Mühendislik ve Fen Fakültelerinin Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Mühendislik Fakültesi ve Fen Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

“Rektör Öğrenci Buluşmları”na devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, bugün ilk olarak Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrenciler ile tek tek sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, konuşmasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nin ilk beşlerde yer alan bir fakülte olduğunu söyledi.

Mühendislik Fakültesi’nin Üniversitemizin lokomotif fakültelerinden birisi olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Mühendislik Fakültesi’nin mezunu olmanın ayrıcalık olduğunu söyledi. Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Gençlerimizin birçok alanda yetkin ve etkin olmaları bizim için önemlidir” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Altun bir diğer öğrenci buluşmasını ise Fen Fakültesi’nde gerçekleştirdi. Burada da öğrencilerin talep ve isteklerini tek tek dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Altun, Üniversitemiz araştırma odaklı zirve bir üniversite olduğunu söyledi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alper Öner ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret Ayyıldız da yaptıkları konuşmalarında fakülteleri hakkında bilgiler verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Altun’un öğrenci buluşmalarına; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan ve Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Afşın Alper Cerit de eşlik etti.

25 Ekim 2024 Cuma