Üniversitemizde “Ekolojik Ada Erciyes” Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Üniversitemizde “Ekolojik Ada Erciyes” Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Üniversitemizde Cumhuriyetin 101. Yılı Etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü ve Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı iş birliği ile Öğr. Gör. Nihat Karakaya’nın objektifinden “Ekolojik Ada Erciyes” temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen serginin açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cevdet Kırpık, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nihal Şengün, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Atabey kılıç ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve davetliler sergiyi gezerek, Öğr. Gör. Nihat Karakaya’dan sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgi aldılar.

22 Ekim 2024 Salı