Üniversitemizde “Hukuki Güvenlik Sempozyumu” Düzenlendi

Üniversitemizde “Hukuki Güvenlik Sempozyumu” Düzenlendi

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından “Hukuki Güvenlik Sempozyumu” düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Gazi Turgut Aslan Konferans Salonu’nda düzenlenen sempozyuma; Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Başbuğ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. sağladı.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel, hukuki güvenlik ilkesinin, hukuk sistemi içerisinde en önemli ilkelerden biri olduğuna değindi.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adıgüzel, “Sempozyumda gerek kamu hukuku gerekse özel hukuk bağlamında hukuki güvenlik ilkesinin nasıl uygulanacağı, ne şekilde yer alması gerektiğini ayrıntılı olarak tartışacağız” dedi.

İki gün sürecek olan sempozyum sunumlar ile devam etti.

24 Ekim 2024 Perşembe