Üniversitemizde Veteriner Hekimliği Eğitimine Başlayan Öğrenciler Önlük Giydi

Üniversitemizde Veteriner Hekimliği Eğitimine Başlayan Öğrenciler Önlük Giydi

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi tarafından Türkiye'de Bilimsel Veteriner Hekimliği Eğitiminin 182. yılı ekinlikleri kapsamında veteriner hekimliği eğitimine yeni başlayan öğrenciler için önlük giyme töreni düzenlendi.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kambur, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Bizler söylemler ile değil, ortaya koyduğumuz çalışmalar ile Erciyes Üniversitesi olarak zirvede olmaya ve bu uğurda da ülkesine ve tüm insanlığa katkı sağlamaya gayret eden bir üniversite olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Konuşmasında öğrencilere nasihatlerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Öğrencilerimizi şunu iyi bilmelidir ki zaman dilimi olarak, bugün birinci sınıftalar ama görecekler ki kısa süre sonra mezun olduklarında daha yeni üniversiteye başlamıştık diyecekler. O nedenle bu zamanı lütfen etkin olarak doğru olarak değerlendirmelerini kendilerini yetiştirmek içinde, çalışma içerisinde olmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kambur da konuşmasında Veteriner Fakültesi’nde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi vererek, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından veteriner hekimlik eğitimine başlayan öğrencilere törenle önlük giydirildi.

23 Ekim 2024 Çarşamba