Üniversitemizde "Yapay Zeka ve Muhasebe" Konferansı Düzenlendi

Üniversitemizde "Yapay Zeka ve Muhasebe" Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz İktisat Kulübü ve Toplumsal Teknoloji Kulübü tarafından "Yapay Zeka ve Muhasebe" konferansı düzenlendi.

Üniversitemiz İktisat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Muhasebe ve yapay zeka alanları arasındaki ilişkinin ele alındığı konferansta konuşan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Fatih Sarıkoç; "Yapay Zeka ve İş Hayatına Etkileri" konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Kayseri SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya, Yapay Zeka Politikaları Derneği Enerji Komisyonu Başkanı Mustafa Çakmak ve Kayseri SMMM Odası Denetleme Kurulu Üyesi Metahan Söğüt yapay zeka ve muhasebe konusunda sunum gerçekleştirdi.

25 Ekim 2024 Cuma