Üniversitemiz Tarafından Düzenlen Kültür Yolu Turu Devam Ediyor

Üniversitemiz Tarafından Düzenlen Kültür Yolu Turu Devam Ediyor

Üniversitemiz tarafından yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik Kayseri’yi yakından tanımaları amacıyla düzenlen “Kayseri Kültür Yolu Turu” tüm hızıyla devam ediyor.

Üniversitemiz tarafından her yıl düzenlenen ve 4 hafta boyunca cumartesi günleri devam edecek olan “Kayseri Kültür Yolu Turu” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

Üniversite kampüsünden otobüslerle şehir turu yapan öğrencilerimiz Kayseri'nin tarihi, kültürel ve turistik mekanlarını yakından tanımaya ve Kayseri tarih hakkında bilgi almaya devam ediyor.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz her hafta olduğu gibi bu haftada rehber eşliğinde Gevher Nesibe Medresesi, Kurşunlu Camii, Saat Kulesi, Kayseri Kalesi ve Kayseri Müzesi, Hunat Hatun Külliyesi, Atatürk Evi Müzesi, Güpgüpoğlu Konağı, Etnografya Müzesi, Meryem Ana Kilisesi ve Kayseri Lisesi'ni gezerek bilgiler aldılar.

19 Ekim 2024 Cumartesi